Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021


Στο ξεκίνημα μίας νέας εποχής, 
ήρθε η ώρα να συνδεθούμε ξανά.

Μετά από χρόνια περιορισμού, απομόνωσης και online μαθημάτων, μπορούμε πάλι να ασκηθούμε από κοντά, απολαμβάνοντας αυτή την τόσο απαραίτητη προσωπική επαφή που μας έχει λείψει!

Ξεκινάμε την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, πάντα με φροντίδα και αγάπη, σε μικρές ομάδες μέχρι πέντε ατόμων στην Hatha Yoga, (με ελάχιστη συμμετοχή για τη δημιουργία τμήματος τα 4 άτομα) και μέχρι τριών ατόμων στην Aerial Yoga.

Υπάρχει επίσης δυνατότητα δημιουργίας δυατομικών και τριατομικών ομάδων, καθώς και ιδιαίτερα μαθήματα για όσους τα χρειάζονται.

Τα μαθήματα πάντα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ομάδας, ο χώρος υψηλής αισθητικής και η ατμόσφαιρα άνετη και οικογενειακή.

Το πρόγραμμα και οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:








  • Αν δε μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποιο προγραμματισμένο μάθημα, με προειδοποίηση τουλάχιστον 24 ωρών θα μπορέσετε να το αναπληρώσετε σε κάποιο άλλο τμήμα αν υπάρχει δυνατότητα, ή να το μεταφέρετε.
  • Τα πακέτα είναι μηνιαία και μπορούν να γίνουν μέχρι και 40 ημέρες από την αγορά τους.

Χαίρομαι πολύ που για μία ακόμα χρονιά θα μπορέσω να μοιραστώ την 25ετή διδακτική μου εμπειρία με μαθητές που επιθυμούν ανάπτυξη και πρόοδο σε όλα τα επίπεδα.


ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑςΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΗΝΟΝΤΑΣ EMAIL Ή ΤΗΛΈΦΩΝΟ,, Η ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟ 2106816744.

με εκτίμηση,
Δάφνη Παρλιάρου